Service

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van verf en materialen? Een bedrijf dat net als u moeiteloos inspeelt op onverwachte zaken? Van Eldik Coatings B.V. weet uit ervaring dat een schilder of spuiter vaak voor verrassingen staat. Van een ondergrond die anders is dan verwacht tot klanten die plotseling met extra wensen of eisen komen. Om over het beruchte veranderlijke weer in Nederland maar niet te spreken. Als vakman heeft u ongetwijfeld een oplossing paraat, maar u bent daarbij wel afhankelijk van een betrouwbare leverancier. Van Eldik Coatings B.V. is zo’n bedrijf.

Dankzij onze bezorgdienst leveren wij snel de juiste verf en materialen in Midden-Nederland. Bestelt u voor 11.00 uur, dan heeft u dezelfde dag nog uw materialen in huis of op de plek waar u werkt. Liever zelf halen? Dat kan natuurlijk ook. Het magazijn van Van Eldik Coatings B.V. is op werkdagen geopend van 07.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij u tussen 08.30 en 12.00 uur graag van dienst.

Hebt u behoefte aan een adviseur die samen met u een situatie bekijkt of een oplossing zoekt? Medewerkers van Van Eldik Coatings B.V. geven u vakkundig advies op locatie. Bel ons en wij komen snel langs. Na onze analyse kunt u snel verder met uw opdracht. Van Eldik Coatings B.V. adviseert grote en kleine bedrijven in Midden-Nederland. Ontdek de bijzondere service die veel schilders en vakmensen al kennen!

 

189