inner-banner
inner-banner-mobile
Materialen

Het assortiment van Van Eldik Coatings B.V. is breed en gevarieerd. Schilders en vakmensen vinden wat ze nodig hebben voor een specifieke opdracht. Van tape tot schuurmachines, van kwasten tot steigers. En natuurlijk alle soorten en kleuren verf en lak van de erkende topmerken. Met onze computergestuurde mengmachines realiseren wij snel de kleur die u nodig heeft voor een opdracht.

Snelheid vinden wij net als u zeer belangrijk. Daarom zijn onze artikelen meestal uit voorraad leverbaar. Niets zo vervelend als een klus die stil ligt omdat de materialen niet voorhanden zijn. Van Eldik Coatings B.V. begrijpt dat als geen ander. Snelheid is ons handelsmerk. Materialen en verven die u voor 11.00 uur bestelt, heeft u dezelfde dag nog in huis of op locatie. Onze eigen bezorgdienst zorgt daarvoor. En natuurlijk kunt u ook dagelijks uw spullen bij ons komen halen.

Onze royale voorraad verf en randartikelen leveren wij vanuit onze vestiging in Veenendaal door heel Midden-Nederland. Wij leveren alleen materialen van goede kwaliteit. Een vakman heeft immers topmateriaal nodig voor vakwerk. Kijk ook naar onze verhuurmogelijkheden.

Schilders en vakmensen kunnen bij ons terecht voor onder meer:

Klik hier voor meer informatie over de merken:

Ladders en steigermateriaal
     
 
188